Ondernemend  /  Resultaat 
 

Welkom bij DGA-Consult

"Wij zijn Marjory & Martijn, en onze kracht is samen met jou als ondernemer je bedrijf te helpen groeien en je resultaten te vergroten.

We halen onze energie uit het leuk maken van ondernemen, nieuwe inzichten geven, richting bepalen en dit vervolgens samen waar te maken.

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel ondernemers opgeslokt worden door de dagelijkse operatie en niet genoeg tijd kunnen besteden aan de lange termijn richting van hun bedrijf en het maken van keuzes.

Wij zijn graag die sparringpartner, die vervolgens ook helpen concreet resultaat te leveren.

We zijn recht door zee, pragmatisch, hands-on, en pakken zaken snel op. Op korte termijn ondernemend resultaat, waarbij we lange termijn niet vergeten.”

DGA-Consult is gespecialiseerd in het adviseren en implementeren van strategische en operationele plannen voor Directeur Groot Aandeelhouders (ondernemers).

DGA-Consult brengt naast commercieel inzicht en duidelijke prioriteiten, onderbouwde veranderingen te weeg om die de resultaten te verbeteren. Wij gaan samen met jou aan de slag om vanuit lange termijn doelstellingen al op korte termijn resultaten te boeken. Wij doen dit op een flexibele en laagdrempelige manier door onze kennis, kunde en pragmatische aanpak aan te bieden op basis van een maandelijks abonnement, waarbij we gezamenlijk succes en risico delen. 

Van het allereerste contact tot en met het afronden van succesvolle projecten, en nog lang daarna, staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning.